EM i badminton i Frankrike er nå slutt med det finnes mange videoer som man kan sjekke ut dersom man vil se god badminton.

Dessverre ble våre to Asker spillere - Anne og Helene - slått ut i første kamp, men det må sies at de var uheldig med trekkningen og møte veldig sterk motstand. Uansett håper vi at dette ble en god opplevelse og erfaring og at vi får se dem sterkere tilbake neste år.

 

Vi gratulerer Carl Christian som junior norgesmester i mix double med Solvår Flåten Jørgensen fra Karmøy. Carl Christian fikk også sølv i double med Karl Ødegård fra Brodd, klubben som også var arrangør av mesterskapet i helgen.

 

Vi gratulerer Carl Christian som junior norgesmester i mix double med Solvår Flåten Jørgensen fra Karmøy. Carl Christian fikk sølv i double med Karl Ødegård fra Brodd, klubben som også var arrangør av mesterskapet i helgen.

 

Søndag 14.02 arrangerte Asker badmintonklubb badmintonturneringen "Ferske Fjes" i Leikvollhallen med 84 deltagere fra 10 ulike klubber. Ferske fjes er en breddeturnering med mange deltagere på nybegynnernivå, men også med mer erfarne spillere. Dette var første turnering for mange av spillerene som alle er i alderen 9 til 16 år. Det var unge, motiverte og engasjerte spillere som stilte opp. Alle slo godt fra seg og hadde en fin dag i Leikvollhallen.

Fra Asker badmintonklubb deltok 14 spillere og de beste resultatene fra våre spillere var

* 2. plass HSU15B => Morten Barhaugen - Asker BK
* 3. plass DSU13A => Marlen Nygård - Asker BK

 

Les mer …

 

Bilder fra kvartfinale og finale i Dame double NM Senior 2016  som Anne og Helene vant!

Les mer …

 
Flere artikler …