Kristiansand arrangerte sesongens første Norgesranking for U15 og U19. Asker hadde med Anne Margrete Klyve og Carl Christian Mork, begge i klasse U19. Dessverre hadde Anne fått bihulebetennelse og måtte trekke seg fra single, men klarte å gjennomføre damedouble på en utmerket måte. Sammen med makker Thea Johansen fra Sandefjord ble det andreplass i turneringen etter å tapt en spennende finale mot et par fra Kristiansand.

Carl Christian deltok i alle kategorier. I single gikk han videre som gruppetoer etter å ha tapt gruppefinalen mot Magnus Christensen, Frogner som senere gikk helt til topps i turneringen. Det startet veldig bra i sluttspillet hvor han vant første kamp 2-0 etter storspill mot Jesper Kristensen, Moss. I neste kamp møtte han en av favorittene, Anders Leirud, Frogner. Det ble en veldig bra kamp som bølget frem og tilbake og hvor det ble gjort få feil. Imidlertid ble Anders for sterk og vant 2-0 i sett. Dermed 9. plass i single. I herredouble spilte han sammen med Eskil Ljungquist, Bygdø hvor de tok en flott tredjeplass.Det ble her seier i første kamp, men i semifinalen mot et kombinert Karmøy/Stavanger-par måtte de gi tapt 2-0 etter at siste sett gikk til spilleforlengelse. I mixeddouble spilte Carl Christian sammen med Vilde Espeseth, Kirkenes. Uheldig trekning gjorde at de havnet mot førsteseedet Kristensen/Syvertsen, Moss som senere gikk til topps i turneringen. Etter en god kamp ble det et knepent 2-1 tap etter at de lenge ledet i det avgjørende settet.

Alt i alt en fin prestasjon fra våre deltakere.

 

Asker stilte med 8 deltakere på årets Forgnerkylling som ble arranger 5. mai. Flere av dem spilte sin aller første turnering. En stor foreldrekontingent bidro til å skape stemning og heie frem Askers håpefulle. Spillerne fra Asker var Torjus Ullern, Aksel Henrik Lessum, Vegard Reiersgård Dalen, David Kinn, Annagha Mital, Marius Fagerhus, Sivert Breili og Erik Rødningsby.

Annagha gikk rett til topps i sin første turnering etter klar seier og god kontroll i alle sine kamper i klasse DSU17B. Erfaring fra tidligere å ha deltatt i divisjonsspill kom nok godt med. Gratulerer!

I klasse HSU13B spilte Torjus, Aksel og Vegard. Torjus ble utslått i puljespillet, mens Aksel og Vegard tok seg videre som puljetoer. Begge måtte imidlertid se seg slått i første runde i sluttspillet, Vegard etter å ha møtt senere klassevinner.

David spilte i klasse HSU15B og tok seg videre til sluttspillet som puljetoer. Dessverre røk han ut i første runde i sluttspillet etter en svært jevn og spennende 3-setter hvor han tapte knepent i det avgjørende settet.

I den eldste gutteklassen HSU19B stilte Erik, Marius og Sivert hvor Marius debuterte som turneringsspiller. Alle tre spillerne var nære på å ta seg videre til sluttspillet som puljetoere etter svært spennende 3-setter, men dessverre knepne tap i de avgjørende sett.

 

To sølv til Anne Margrethe Klyve og bronse til Carl Christian Mork under årets JR-NM. Asker stilte med kun to deltakere under årets JR-NM på Otta som ble avviklet 27-29 april. En av våre andre topputøvere, Helene, er fortsatt langtidsskadet. Til tross for dette forsynte de seg godt fra premiebordet. Anne imponerte og spilte seg frem til finalen i både single og i mixed. I singlefinalen mot Marie Wåland fra Kristiansand ble det tap 2-0 i sett, mens i mixedfinalen ble det en spennende 3-setter hvor hun og makker Jesper Kristiansen fra Moss til slutt måtte gi tapt. Carl Christian spilte sammen med Eskild Ljungquist fra Bygdø og de spilte seg frem til en flott tredjeplass i herredouble.

Sesongen fortsetter for de to. Begge er tatt ut for å representere Norge i internasjonale turneringer. Carl Christian drar til Nederland til uken, mens Anne skal delta i to turneringer i USA i slutten av juni/begynnelsen av juli. Vi ønsker dem lykke til.

 

Det ble en flott tredjeplass i mixed U15 til Carl Christian Mork under årets UBM som ble spilt i Opsal Arena 13.-15. april. Han spilte sammen med Vilde Espeseth fra Kirkenes. Det ble tap 2-1 i semifinalen etter en jevn og spennende 3-setter. I single endte han på en flott 5. plass etter nok en spennende 3-setter hvor det ble tap 21-19 i siste og avgjørende sett mot Torjus Flåtten fra Pillarguri. Fra Asker deltok også Lage Kamfjord.