Debutanten som er et samarbeidsprosjekt mellom Asker og Bærum Badmintonklubb ble avviklet i Gjønneshallen nå i helgen med 46 påmeldte spillere. Turneringen er forbeholdt "nye" badmintonspillere som har startet opp i år. Det ble en svært vellykket turnering hvor man for enkelte spillere kunne se svært mye fremgang fra kamp til kamp, ikke minst i det taktiske spillet. Det ble delt ut "gullmedaljer" til alle spillerne.

Asker hadde med 16 spillere hvor de aller fleste deltakerne startet opp nå i høst. Flere debuterte tidligere i høst under Ferske Fjes og det var moro å se fremgangen spillerne har hatt siden da. I den yngste klassen HSU11 deltok Emil, Adivat, Ferdinand og Leo fra Asker. Det ble mange seiere. Ferdinand vant alle sine kamper, mens Adviat ført måtte se seg slått når han spilte mot  Ferdinand. Det ble en spennende kamp som Feridnand til slutt vant 2-1. I klassen med flest deltakere - HSU13 stilte Aker med 6 spillere; Morten, Ulrik, Karan, Nikolai, Sebastian og Magnus. Det ble puljeseiere i alle 4 puljene til Asker og dermed semifinale mellom Morten og Karan og mellom Nikolai og Magnus. Her ble det Karan og Nikolai som skulle spille finalen og etter en spennende dyst ble det 2-0 seier til Nikolai. I DSU13 deltok Ane, Anne og Anbjørg fra Asker. Her gikk Ane til topps foran Anne, men også kjempeflott innsats fra Anbjørg som vant 2 av sine kamper. I den eldste gutteklassen U15 var det også Asker-dominans. Askers 2 deltakere Olav og Syver vant hver sin klasse og etter en spennende finale ble det førsteplass til Olav etter at han slo Syver 2-1 i finalen. I den eldste jenteklassen deltok Simran fra Asker. Hun kom på 2. plass etter å ha tapt det siste settet 22-20 i en spennede 3-setter i den avgjørende kampen.

Alle resultatene fra kampene finner dere på www.cupassist.com/resultater/c2filer/debutanten12.pdf

 

I helgen ble det arrangert rankingturnering i Stavanger. Asker Badmintonklubb stilte med  Carl Christian i U19 selv om han er U17-spiller.

Les mer …

 

I helgen 19-21 oktober ble det arrangert sesongens første Norgesmemesterskap, og det i klassen U23 i Sandefjord. Asker stilte med to håpefulle deltakere.  Anne Margrethe Klyve og Carl Christian Mork.

Les mer …

 

I helgen 19-21 oktober ble det arrangert sesongens første Norgesmemesterskap, og det i klassen U23 i Sandefjord. Asker stilte med to håpefulle deltakere.  Anne Margrethe mce_markerKlyve og Carl Christian Mork.

Les mer …

 

Velkommen til Ferske Fjes i Leikvollhallen, Asker lørdag 20. oktober. Klasser U9B-U19B og U9A-U15A, kun singel. Turneringen vil vi tilpasse i forhold til antall påmeldte spillere i den enkelte klasse. Vi vil spesielt vektlegge at alle får spille mange og forhåpentligvis gode kamper. Turneringen starter kl 09:00. Premier etter 3a og medlajer til alle i U9 og U11 samt i U13N. Påmelding for Asker-spillere er pr e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller sms til Ivar, mob.tlf 93096060. For medlemmer av andre klubber er det påmelding via din lokale klubb på www.cupassist.com/pamelding/redirect.php?tknavn=ff_asker2012. Her vil dere også finne oversikt over samtlige påmeldinger, trekning når denne offentliggjøres og resultatservice. Påmeldingsfrist: Asker-medlemmer - torsdag 11. oktober, andre lag - fredag 12. oktober. Kafeteria i hallen. Eventuelle spørsmål om turneringen kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  Startkontingenten, kr 100 for U9 og U11 og kr 150 i øvrige klasser faktureres samlet til den enkelte klubb.

 
Flere artikler …