I helgen 21.-23.november var det Norgesranking for seniorer i Moss. Carl Christian var eneste deltaker fra Asker, og deltok i single, double (med Sturla Flåten Jørgensen fra Karmøy BK) og mixdouble (med Elisa Wiborg, Haugerud).  Det settet som bød på mest utfordring for Carl Christian, var det første settet i kvartfinalen i single mot Kristian Gården fra Pillarguri, men Carl Christian klarte å avgjøre kampen med et solid 3. sett. Ellers var det mye godt spill i alle kampene fram mot tre semifinaler.

Semifinalen i single ble spilt mellom Carl Christian og Steinar Klausen (Vestre Aker). Dette ble en jevn og god kamp, hvor Steinar vant med 18/21, 21/16 og 21/18. I mixdouble vant Marie Wåland (Krisitansand) og Christian Thode (Moss) mot Elisa og Carl Christian. I double ble det til slutt finalespill for Sturla og Carl Christian, etter seier over Fredrik og Jesper Kristiansen fra Moss. I finalen møtte Carl Christian igjen Christian Thode som spilte med Kenneth Larsen (Kristiansand). Dette ble en litt for sterk kombinasjon for Carl Christian og Sturla, som dermed kom på 2. plass, etter å ha gjennomført en turnering hvor de to var svært godt fornøyd med eget spill.

Dette spillet tok de med seg til Portugal i helgen 28.-29. november, hvor U19-landslaget har deltatt på turneringen Portuguese Junior 2014. Mange av de norske spillerne har hatt gode kamper, og det gikk bra for Carl Christian i singel, hvor han fikk en seier mot en sveitsisk spiller i første kamp, og tapte knepent for en finsk spiller i neste kamp. Helgens beste norske resultat fikk imidlertid Sturla og Carl Christian i double. Her kom de så langt som til semifinalen, etter kvartfinaleseier over portugisiske hjemmefavoritter. Likevel, med en liten, men støttende, norsk kontingent som heiagjeng, kunne Carl Christian fortelle at det var like mye heiing på norsk som på portugisisk. I semifinalen ble det til slutt tap mot et russisk par. Dette er en internasjonal erfaring som er flott å ta med seg for de norske spillerne.

Nedenfor ser vi Carl Christian (t.v.) og Sturla etter seieren i kvartfinalen i turneringen i Portugal.