I helgen 19-21 oktober ble det arrangert sesongens første Norgesmemesterskap, og det i klassen U23 i Sandefjord. Asker stilte med to håpefulle deltakere.  Anne Margrethe Klyve og Carl Christian Mork.

Dette var  hans første deltagelse i et slikt mesterskap da han er U17spiller. De begge gjennomførte en god turnering med mange spennende kamper. Turneringen startet fredag ettermiddag med mix, hvor begge våre deltakere stilte opp. Anne, sammen med makker Nikolai Svensson fra Moss. Deres første kamp gikk i deres favør, og slik fortsatte det, og det hele endte i at Anne sikret seg sin første semifinale. Carl Christian stilte opp med partner Irina Eklund fra Nøtterøy. Etter godt spill endte det dessverre med tap 0-2.

Lørdagen kom, og turneringen startet. Carl Christian var nok en gang ute i en spennende kamp. Denne kampen endte i tap, men Carl Christian ga alt og kjempet til siste ball. Han ga god matching til den 7 år eldre spilleren, Martin Harraldsen fra NTNUI.  Anne startet mot Randi Selle fra Kristiansand. Dette var en kamp Anne vant uvanlig enkelt, da motstanderen dessverre måtte trekke seg før kampen var ferdigspilt.  Hennes neste kamp var mot Tam Huyn fra Sandefjord. Det var en veldig spennende kamp hvor de fulgte hverandre igjennom hele kampen, og byttet på å lede om hverandre, men hun viste hvem som var best da det helte mot slutten. Med full kontroll slo hun en etter en ball inn, og hun kunne endelig se seg vinneren av kampen. Anne var klar for sin andre semifinale!

I double stilte Carl Christian med makker Sturla Jørgensen fra Karmøy. De startet mot et par fra NTNUI. De to noe yngre guttene viste ingen nåde og etter to gode sett hadde de vunnet kampen, og var dermed klare for neste runde hvor en av motstanderne var Sturla sin storebror. Det var en fin og spennende kamp og se på, de hang med igjennom hele kampen, og gjorde alt i forsøk på en like vellykket kamp som deres forrige, men etter en lang tresetter måtte de se seg slått. 
Det er igjen Annes tur. Hun stilte opp med makker Marthe Skaug fra Moss. De har aldri spilt sammen før, men viste seg fort at det var slettes ingen dårlig sammensetning. Med full kontroll slo de godt fra seg, de vant en kamp etter den andre. Anne er nå klar for sin tredje semifinale!

Søndag morgen var Anne klar for sine semifinaler. Så klar at hun var den første som entret hallen, og var godt i gang med oppvarmingen når de andre kom tuslende inn!
Første kamp var mix. Her skulle de ut mot Marie Wåland fra Kristiansand og Carl Christian Hem fra Sandefjord. Et par som var favoritter og seedet som nr 2. Anne med makker startet kampen bra. De begge spilte utrolig godt med full konsentrasjon, som førte til at de vant det første settet, 21-16. Andre sett begynte og de fortsatte med like god spilling, men Marie og Carl skrudde opp intensiteten og satte mer press på dem. Dette ble for vanskelig, og kampen endte 2-1 i motstandernes favør. Anne kunne likevel se seg fornøyd med en 3.plass i dette Norgesmesterskapet. Kort tid etter var det singel for tur. Hun møtte igjen Marie Wåland. Dette var en kamp Anne hang godt med i. Ingenting var avgjort før kampen var ferdig. Hun spilte bra og hang godt med, gjorde akkurat som hun skulle, men var dessverre litt for uheldig med hvor ballene landet. Og måtte se seg slått i to sett av jenta som senere vant singelklassen. Men Anne kunne være glad for sin andre tredjeplass.
Så var det tur for double, sammen med Marthe Skaug. Semifinalen gikk fort unna og etter to greie sett var de klar for finalen. I finalen møtte de Randi Selle og Thea Johansen fra Sandefjord.  Kampen startet og på banen sto det fire spillere som var villige til å gi alt for en sier! Intensiteten var høy, det var mange bra og lange ballvekslinger. Det ble en morsom og underholdende kamp for publikum. Anne og Marthe var i ledelsen igjennom hele kampen, og trakk til slutt det lengste strået.  Resultatet ble 21-14, 21-15, og Anne kunne juble over og endelig bli Norgesmester!

Nikolai Svensson og Anne Klyve